Дивовижний майстер-клас “Живий хліб”

 

Дивовижний майстер-клас "Живий хліб", не просто змінив наше уявлення про хліб, тісто, випікання. Ми розкрили головну складову справжноього особливого смаку хліба - емоції! Жінки - матері, дружини, доньки з давніх давен відповідали за присутність цього продукту на столі за будь-яких життєвих обставин, адже саме їх емоції та позитивні побажання заряджали тісто енергією, а сам хліб перетворювався на їжу добробуту та домашнього затишку.

Ми надзвичайно вдячні нашим неперевершеним друзям Unava за найякіснішу сировину для приготування тіста, Lemberg - львівська ресторація за затишок та неперевершену атмосферу, Майстерня Живого Хлібу за ті знання, якими ви з нами поділилися та цікаві історії, що створювали цю незабутню лнгкість буття! Також дякуємо всім гостям за те що розділили ці ємоції та добро з усім світом!

Ось такий чудовий хліб, був спечений із заготовок, які зробили учасники майстер класу з ‪#‎slowfood

 

Коментарі закриті.