Lemberg-ресторан в БЦ Леонардо

 

Галицька кухня – це поєднання щонайменше чотирьох кулінарних культур. Галицькі господині - українки, єврейки, польки, німки - обмінювалися рецептами, позичали одна в одної назви страв й кухонні знаряддя; так виникла не лише оригінальна галицька кухня, а й специфічна гастрономічна мова.

Давню Галичину сміливо можна назвати «Країною міст», адже кількість міст і містечок тут конкурувала з кількістю сіл. Це й визначило напрямок розвитку галицької кухні: в основі своїй вона є кухнею міською або ж міщанською.

Міста Галичини впродовж століть пережили захоплення кухнями французькою,  італійською, австрійською, адаптуючи й трансформуючи їх у власний, неповторний спосіб і створюючи страви, які ми сьогодні щиросердно пропонуємо у нашій ресторації.

У ресторації Lemberg кожен зможе знайти щось собі до смаку: скуштувати страви знайомі з дитинства або отримати нові, незнані доти смакові враження, та назавжди полюбити унікальну галицьку кухню.

 

Схеми залів